VIJESTI

Poštovani poslovni partneri

Obavještavamo Vas da je PPK Valpovo d.o.o. PC TSH Valpovka započela sa proizvodnjom i prodajom

BIO KRMNIH SMJESA-potpunih i dopunskih, za sve vrste životinja u pakiranjima 20/1 i 10/1 (goveda, perad, svinje).

Smjese su proizvedene iz eko certificiranih sirovina, dijelom iz vlastite eko proizvodnje a dijelom kupljenih na tržištu.

Proizvode možete naručiti u Odjelu komercijalnih poslova, prodaji stočne hrane Valpovka“.

„U svom prodajnom asortimanu PPK Valpovo d.o.o.ima i baliranu sjenažu iz vlastite ekološke proizvodnje djetelinsko travnih smjesa i lucerne“.


Certifikat za proizvodnju bio krmnih smjesa

Eko silos

 

Nadovezujući se na sve veće širenje ekološke proizvodnje i potrebom za uskladištenje usjeva proizašlih iz ekološke proizvodnje PPK Valpovo uveo je zasebnu liniju za prijem, sušenje, čišćenje i skladištenje ekoloških proizvoda odnosno ekoloških žitarica i uljarica.

Kapacitet skladištenja iznosi 5.160 tona, te je na ovakav način preuređeno 16 silosnih ćelija kapaciteta od 90 do 400 tona, a cijela linija ima i svoju sušaru.

 

Cjelokupna linija skladištenja posjeduje certifikat za ekološko skladištenje te i ovim putem pozivamo zainteresirane koji posjeduju certificiranu ekološku proizvodnju žitarica i uljarica da nam se obrate s povjerenjem.

Brašno hrvatskih polja

PPK Valpovo d.o.o.  PC Mlin je  dobilo odobrenje Hrvatske poljoprivredne agencije za korištenje zaštićenog znaka BRAŠNO HRVATSKIH POLJA . Znak je potvrda dokazane sljedivosti  u domaćoj proizvodnji žitarica i brašna , te garancija kvalitetne i zdrave sirovinske osnove i gotovog proizvoda.

Pozivamo sve partnere da se pridruže održivom razvoju Hrvatske, da se kroz proizvodni ciklus uključe u proizvodnju i ponudu zdravstveno ispravne hrane hrvatskog podrijetla te da putem naših proizvoda ostvare pravo na korištenje zaštićenog znaka Kruh hrvatskih polja kao potvrdu kvalitete.

Sjetva 2015. / 2016.

Sjetva 2015. / 2016.

Na površinama PPK Valpovo d.o.o. završena je proljetna sjetva. Zasijane su slijedeće kulture: šećerna repa, kukuruz, suncokret i soja, što uz jesenske kulture ( pšenica, uljana repica ) čini ukupnu konvencionalnu poljoprivrednu proizvodnju.

Osim konvencionalne proizvodnje u PPK Valpovo d.o.o. postoji i ekološka proizvodnja djetelinsko-travnih smjesa, pašnjaka i livada. Od ove godine u ekološkoj proizvodnji posijan je i ozimi i jari ječam, jara zob, te kao novost u sjetvi - pravi pir.

Sve posijane kulture su ponikle , razvijaju se u skladu sa očekivanjima i nadamo se da će godina biti rodna.

 

Nova web stranica

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam novu Internet stranicu PPK Valpova. Pronađite sve informacije i vijesti o Tvrtki