VIJESTI

PPK Valpovo dobitnik zlatne bilance

 

Na svečanoj dodjeli 13. Zlatne bilance u hotelu Esplanade u utorak navečer, 31. kolovoza, prestižnom gospodarskom nagradom Fina je nagradila najbolje hrvatske tvrtke u pojedinim djelatnostima i u posebnim kategorijama.

Tvrtka PPK Valpovo d.o.o. pobijedila je u kategoriji poljoprivrede, šumarstva i ribarstva.

DISKONT STOČNE HRANE

 

Obavijest svim poštovanim kupcima proizvoda PPK Valpovka da od 22.3.2021 mogu kupovati proizvode tvornice stočne hrane po diskontnim cijenama.
Nova trgovina diskont se nalazi na teretnoj porti A.B. Šimića 27.
Radno vrijeme od ponedjeljka do petka u vremenu od 6 do 14 sati.

Otvaranje novog diskonta PPK Valpovka se još više želi približiti svojim kupcima i ponuditi Vam najbolju kvalitetu stočne hrane uz najpristupačnije cijene.

Srdačni pozdravi Vaša Valpovka.  

 

NAGRADNA IGRA VALPOVKA IZVLAČENJE

Obavijest svi našim poštovanim kupcima proizvoda PPK Valpovka da su dana 16.11.2020. izvučeni dobitnici nagradne igre PRONAĐI SVOJU SRETNU DJETELINU.

Dobitnik glavne nagrade
automobila KIA RIO 1,2 je:
1.
NAGRADA: VANESA JURIĆ, NOVSKA

Dobitnik druge nagrade putovanje je:
2.
NAGRADA: BARICA LUKADINOVIĆ, ANTIN
Dobitnik treće nagrade smartphone Vivax Fly 5:
3. NAGRADA: MIRA BRNJA, ILOK
Čestitamo našim sretnim dobitnicima a svima ostalim vjernim kupcima želimo više sreće u predstojećem razdoblju.
Kupujte proizvode PPK Valpovke a mi ćemo sigurno znati nagraditi vaše povjerenje kvalitetom naših proizvoda ali i mogućim budućim nagradama.

 

PPK Valpovo dobitnik Zlatna kuna za 2019. godinu

Nexe d.d. iz Našica, PPK Valpovo d.o.o. iz Valpova i Mono d. o. o. iz Osijeka dobitnici su plaketa Zlatna kuna za nauspješnija trgovačka društva u 2019. godini na području Osječko-baranjske županije, u kategoriji velikih, srednjih i malih tvrtki.

 

NAGRADNA IGRA VALPOVKA

 Dragi naši kupci,

Dana 18.05.2020. u 12,00 sati, povjerenstvo PPK Valpovo d.o.o. izvuklo je osmog (zadnjeg) sretnog mjesečnog dobitnika naše nagradne igre:

Mjesečnu nagradu, bicikl Legoni MTB Reaction 26, kupac će preuzeti u trgovini u kojoj je ostvarena dobitna kupnja (NOVSKA),
Čestitke sretnom dobitniku.

IZVLAČENJE GLAVNE NAGRADE automobila KIA  RIO  zbog epidemije pomaknuli za jesenji termin.
Kupujte proizvode Valpovke i ostvarite mogućnost osvajanja glavne nagrade.

 

 

1 Nagrada automobil KIA RIO 1,2

PRAVILA NAGRADNE IGRE 

PRODUŽETAK NAGRADNE IGRE

 CJENIK VALPOVKA PROIZVODA

OBJAVA

Tvrtka PPK Valpovo d.o.o. je za vrijeme žetve 2019. godine u svoje silose primila i uskladištila preko trideset tisuća tona robe ratarskih kultura, od čega dvanaest tisuća sedamsto petnaest tona odnosi se na robu iz vlastite proizvodnje.

Ovim putem želimo se zahvaliti svim poslovnim partnerima i kooperantima koji su izabrali nas kao pouzdanog i dugotrajnog partera za svoje poslovanje, te su svoje robe u protekloj žetvi dovezli i uskladištili u naše silose.

Zbog navedenog tvrtka PPK Valpovo d.o.o. poziva sve na nastavak poslovne suradnje i građenje dugoročnih partnerskih odnosa na budućim žetvama i cjelokupnom poslovanju.

Dobiven certifikat zlatne bonitetne izvrsnosti za PPK Valpovo

   

 PPK Valpovo s ponosom se može pohvaliti s dobivanjem prestižne nagrade koju dodjeljuju portali Poslovna.hr i Boniteti.hr za 2019.godinu. 

Temeljem analize financijskih izvještaja te predikcije uspješnosti poslovanja PPK Valpovo je uvršteno u krug od samo 0,4 % poslovnih subjekata u Hrvatskoj koje imaju pravo na Zlatni AAA certifikat bonitetne izvrsnosti.
Nositeljem Zlatne izvrsnosti imaju pravo postati poslovni subjekti koji su tri godine za redom ocijenjeni AAA.

Poštovani poslovni partneri

Obavještavamo Vas da je PPK Valpovo d.o.o. PC TSH Valpovka započela sa proizvodnjom i prodajom

BIO KRMNIH SMJESA-potpunih i dopunskih, za sve vrste životinja u pakiranjima 20/1 i 10/1 (goveda, perad, svinje).

Smjese su proizvedene iz eko certificiranih sirovina, dijelom iz vlastite eko proizvodnje a dijelom kupljenih na tržištu.

Proizvode možete naručiti u Odjelu komercijalnih poslova, prodaji stočne hrane Valpovka“.

„U svom prodajnom asortimanu PPK Valpovo d.o.o.ima i baliranu sjenažu iz vlastite ekološke proizvodnje djetelinsko travnih smjesa i lucerne“.


Certifikat za proizvodnju bio krmnih smjesa

Eko silos

 

Nadovezujući se na sve veće širenje ekološke proizvodnje i potrebom za uskladištenje usjeva proizašlih iz ekološke proizvodnje PPK Valpovo uveo je zasebnu liniju za prijem, sušenje, čišćenje i skladištenje ekoloških proizvoda odnosno ekoloških žitarica i uljarica.

Kapacitet skladištenja iznosi 5.160 tona, te je na ovakav način preuređeno 16 silosnih ćelija kapaciteta od 90 do 400 tona, a cijela linija ima i svoju sušaru.

 

Cjelokupna linija skladištenja posjeduje certifikat za ekološko skladištenje te i ovim putem pozivamo zainteresirane koji posjeduju certificiranu ekološku proizvodnju žitarica i uljarica da nam se obrate s povjerenjem.